Psykolog Toto Holm

Autoriseret Psykolog Toto Hedemark Holm

Som autoriseret psykolog har jeg fået tildelt Autorisation af Psykolognævnet, ligeledes har jeg fået tildelt Ydernummer af Region Syddanmark, hvilket vil sige at jeg modtager klienter henvist fra lægerne. Det vil også sige at jeg har et erfarings- og uddannelsesniveau som gør, at jeg modtager klienter der får deres behandling betalt fra forsikringsselskaber.

Når du møder mig som psykolog, møder du en psykolog der hele tiden har fokus på at udvikle sig fagligt og menneskeligt. Og for hvem det er vigtigt, at være så effektiv i terapien som muligt. I den forbindelse har jeg over årene uddannet mig bredt, så jeg kan takle mange forskellige problemstillinger på mest kompetent vis. Rent terapimæssigt har jeg uddannet mig indenfor Kriseterapi, Kognitiv Terapi, og indenfor Korttidsdynamisk Psykoterapi (Intensive Shortterm Dynamic Psychotherapy), Dette giver mig en unik mulighed for at bruge den terapiform, som passer til den enkelte klient. Så klienten skal ikke tilpasse sig terapien, men terapien skal tilpasse sig klienten.

Derudover har jeg uddannet mig inden for krisepsykologi, sexologi og psykofarmakologi (viden om medicin). Tidligere har jeg arbejdet med børn og unge og deres familier, skoler og pædagoger, hvilket vil sige, at jeg har en stor viden om udviklingspsykologi, samspilsproblematikker og dialog.

Da jeg hele tiden efterstræber at give den optimale hjælp i mit arbejde som klinisk psykolog, arbejder jeg løbende med min faglighed, og er i gang med min specialistuddannelse i klinisk psykologi.

I terapien arbejder jeg både med problemer med kroppen, tanker, følelser, socialt, handlemønstre, og hjertet samt filosofiske tilgange angående meningen med livet – alt afhængigt af hvilket niveau du har behov for hjælp til.

Med min brede uddannelsesbaggrund, hvor jeg har studeret psykologi, afspændingspædagogik, samt biokemi, har jeg flere indfaldsvinkler til det enkelte menneske. Alt dette bruger jeg, når jeg hjælper dig med at give dig selv mulighed for at leve dit liv som du vil.

Både som psykolog og som menneske arbejder jeg konstant med at være tilstede og vågen, ligesom man kender det fra Mindfulness-begrebet. Dette er for de fleste af mine klienter en naturlig udvikling parallelt med udviklingen i terapien. Man kunne sige – en slags tillægsgevinst…

Jeg er en lyttende og reflekterende person, og mennesker føler sig ofte meget veltilpasse og trygge i mit selskab

Psykolog Odense Toto Holm

Autoriseret Psykolog

Toto Hedemark Holm

Vestergade 82, 2. sal
5000 Odense C

  

+45 26 25 38 35

e-mail tryk her