Psykolog Odense

Har du brug for en dygtig psykolog der kan hjælpe?

Odense PsykologCenter med lokaler i hjertet af Odense, tilbyder psykologhjælp af forskellig art heriblandt; individuel terapi, parterapi samt gruppeterapi.

Psykologhjælp til alle aldersgrupper, med og uden henvisning fra lægen. Ligeledes tilbydes supervision af forskellige faggrupper, og foredrag omkring emner, du måtte ønske at belyse.

Som psykolog har jeg igennem mange år arbejdet med mennesker i klinisk praksis, og derved oparbejdet megen erfaring. Baseret på mine kvalifikationer og erfaring, er jeg er blevet tildelt Autorisation af Psykolognævnet, samt ydernummer af Region Syddanmark (dvs. at jeg modtager lægehenvisninger).

Mit terapeutiske uddannelsesniveau samt erfaring er højt og meget differentieret. Den måde det er sket på er blandt andet ved at have uddannet mig i forskellige og meget effektive terapiformer:

Kognitiv Terapi, Intensiv Korttids Dynamisk Psykoterapi (ISTDP) og Kriseterapi.

Kognitiv terapi er en af de mest benyttede terapiformer i Danmark, og er en af de terapiformer, som lægen ofte vil henvise til.

ISTDP er en meget effektiv terapiform, der stiller store krav til psykologen. Der er kun få psykologer i Danmark med denne uddannelse, og kun ganske få af disse psykologer er uddannet i både kognitiv terapi og ISTDP. Som medlem af Dansk Selskab for ISTDP, kan jeg se at denne terapiform bliver mere og mere udbredt i Danmark grundet de gode resultater.

Kriseterapi er en bestemt terapiform for mennesker i akut krise og med krisereaktioner. Gennem mit mangeårige arbejde med kriseterapi, har jeg oparbejdet meget erfaring, og har med succes hjulpet mange mennesker.

Da jeg er en af de få psykologer i Danmark, som har uddannet mig i, og har erfaring med alle disse terapiformer, gør det mig i stand til at finde flere indfaldsvinkler til din problematik. Dette vil være en fordel for dig, da jeg som psykolog, i forhold til andre psykologer, tilstadighed arbejder med flere forskellige lag af den problematik, som du måtte befinde dig i. Dette gælder både i forhold til individuel terapi, men også parterapi.

Af de 3 terapiformer er ISTDP nok den mest effektive. Jeg er dog den eneste psykolog på Fyn med ydernummer, som mestrer alle ovennævnte terapiformer.

Du er meget velkommen til at kontakte aut. psykolog Toto Hedemark Holm i dag, enten per  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefonen, for at høre mere eller aftale en tid.

Psykolog Odense Toto Holm

Autoriseret Psykolog

Toto Hedemark Holm

Vestergade 82, 2. sal
5000 Odense C

  

+45 26 25 38 35

e-mail tryk her

Hvordan du finder herhen...

Citater

Livet forstås baglæns – men må leves forlæns – Søren Kierkegaard