Hvad kan Psykologen hjælpe med ?

Hvad kan en psykolog hjælpe dig med?

Når noget i ens tilværelse - personligt eller professionelt - ikke er, som man ønsker, er tiden inde til en ændring. Af den del af tilværelsen, eller af ens måde at gribe den an på - eller måske af begge dele. Nogle ændringer klarer man på egen hånd; andre henter man hjælp til hos familie og venner. Og de ting, der ikke kan klares på denne måde, er typisk dem, man tager med til psykologen.

En del af mine klienter beskriver også hvorledes det er rart at opsøge mig, som erfaren psykolog, da jeg kan forholde mig anderledes objektivt og alligevel engageret til de problemer de sidder fast i, og hjælpe dem til at finde nye veje til at forholde sig til dem selv, deres problematikker, og omgivelserne på. Det er der mange der finder stor lettelse og tilfredshed ved.

Som psykolog kan jeg yde psykologhjælp, når det handler om stress, sorg, angst eller krise - om at være kørt fast uden udveje.

Som psykolog kan jeg yde psykologhjælp, når det handler om mening i tilværelsen eller hånd i hanke med den - om "hvorfor" eller "hvordan".

Som psykolog kan jeg yde psykologhjælp, når det handler om forholdet til en selv eller forholdet til andre - privat eller på jobbet.

I terapi kan man komme en person alene og få individuel terapi, eller anden form for psykologhjælp. Man kan komme som et par og få parterapi. Man kan komme som en familie og få familierådgivning eller familieterapi eller man kan komme som en gruppe eller et team - alt efter behov.

Som psykolog ved Odense PsykologCenter ApS. forener jeg grundige terapeutiske uddannelser med solid klinisk erfaring. Som professionel psykolog ser jeg det som min opgave, at yde professionel psykologhjælp overfor dig. Psykologhjælpen - eller terapien, om man vil - er med at finde eller udvikle løsninger, der passer til de udfordringer, du står overfor. Dette sker enten i form af at psykologisk rådgivning, terapi med en kompetent psykolog eller supervision af en psykolog der er erfaren i lige netop denne form for psykologhjælp - alt efter udfordringens omfang og sammenhæng.

 

Psykolog Odense Toto Holm

Autoriseret Psykolog

Toto Hedemark Holm

Vestergade 82, 2. sal
5000 Odense C

  

+45 26 25 38 35

e-mail tryk her

Citater

At vove er at miste fodfæstet et kort øjeblik – ikke at vove er at miste livet – Søren Aabye Kierkegaard